Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2013-07-23

Jag och min termos

... destination Smögen, som vid denna tid på året har som flest turister skulle jag tro. Men kommer man iväg tidigt så hinner en bra stund av arbetstiden gå innan turisterna vaknar. En fin vy från dagens frukostplats på Smögens nordvästra sida, som ni ser står min termos där fin och grann och med kaffe upphällt i muggen.

Som några av er kanske kommer ihåg fälldes någon kommentar om att min termos bör bytas ut, ja främst från Hanna, en kvinna vars sida jag med nöje besöker. Nu trodde jag inte att Hanna besitter vissa krafter och att hennes kommentarer bör tas på allvar, men det blev jag varse idag.

För strax efter översta bilden var tagen och jag satt mig till rätta på klippan så kom en kraftig vind över ett stilla hav och svepte iväg termosen ned i en trång klippskreva. Där låg den omöjlig att få upp. Spooky, VoodooHanna. ;-)

10 kommentarer:

 1. Och kaffet blev kvar i termosen? Sorgligt? Och hur gick det med den gräsliga muggen? "Bra" hoppas jag... ;-)

  SvaraRadera
 2. Minst hälften av kaffet kvar i termosen, men den fina muggen klarade sig :-)

  SvaraRadera
 3. AJ, aj! Inte bra. Hur kommer det nu att bli med "Jag och min termos"? Blir det "Jag och min nya termos"? Jag förstår att detta är väldigt jobbigt för dig Tony, men det är även ett trauma för oss som följer denna blogg. Vi är med dig i sorgen...

  SvaraRadera
 4. Tack för din omtanke i denna svåra stund. Jag kan inte riktig tänka klart ännu om hur ev. fortsättning kommer att bli. Det får väl bli kaffe och macka på lokal imorgon, man kan inte bara ersätta en gammal trotjänare rakt av.

  SvaraRadera
 5. Du ska bara veta vilka krafter jag besitter ;)

  SvaraRadera
 6. Jan Svendsen23 juli, 2013

  Om du ber riktigt snällt kanske du kan få en tjänstetermos :-)

  SvaraRadera
 7. Hm, ägna då en lite tanke åt muggen ;-)

  SvaraRadera
 8. Har du möjligen tänkt tanken hur det känns för Tony nu? Och för oss bloggföljare? Kraften ska man handskas varsamt med...

  SvaraRadera
 9. I morgon styr jag honom med tanken till första bästa välsorterade loppis, där kan han inhandla en fin gammal tv-kanna med matchande mugg.

  SvaraRadera
 10. […] lite större termos denna gång efter att min förra termos på ett mystiskt sätt blåste ned i en klippskreva på Smögen, så räckte det också till ett något försenat […]

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!