4 maj 2013

Nice Inn i Tolkabro

Ett färdshus utmed Riksväg 40 mellan Borås och Ulricehamn ungefär vid Tolkabro. Ett ställe som legat där sedan 70-talet skulle jag tro, men jag har aldrig varit inne i byggnaden. Nu är chansen förbi för nu börjar motorvägen byggas norr om nuvarande riksväg 40 och stället läggs ned. Tydligen skall det används till uppställningsplats för byggbaracker. Bilderna är från 22 juli 2009 och sista bilden från 23 april 2013. [blogg från insidan]6 kommentarer:

 1. Detta låter fruktansvärt tråkigt. Min man och jag har varit inne där och fikat några gånger på väg till Borås. Tack för din kommentar på min blogg. Jag skall skriva om detta i ett inlägg så fort jag hinner. Kul att få se dessa foton också. Alltid tråkigt när ett sånt ställe går i graven.


  Ha en fin dag
  Mvh
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ångrar nu att jag inte besökt stället, men man blir lite hemmablind.

   Radera
 2. Ibland går utvecklingen verkligen bakåt!!

  SvaraRadera
 3. Då länkar jag till din blogg. Det kommer in ett litet inlägg ang detta på min blogg under dan där jag även sätter in en länk till din sida.

  Synd att du inte hann besöka stället

  Ha en fin dag
  Mvh
  Malin

  SvaraRadera
 4. är väl ingen som kommer sakna detta stället,ni som inte varit där,jag lovar..ni har inte missat något.har väl fört en tynande tillvaro så länge det har funnits..

  lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär så har jag också uppfattat det.

   Radera