Jag och min termos

... uppkorkad på Skaraborgslätten. Inte en bil, inte en människa och inte ett ljud hörs och det är inte ens vind i vindstruten. Kanske det inte behöver vara precis så stillsamt under min kaffestund. Men jag kan förstå senaste tidens diskussion om barnfritt och en behaglig atmosfär och ljudnivå på kaféer. Kanske det är dags att vi tänker på att vi alla har ett ansvar och tar hänsyn gentemot de andra gästerna som finns i lokalen som också vill ha en avkopplande stund. Allt för ofta har jag skyndat att avsluta en fikastund p.g.a. högljudda barn och personer vid borden bredvid eller lekande barn runt bord och kaffekopp, det som skulle bli en avkopplande stund blev istället ett stressmoment. Men jag har ett val och då blir det oftast scenariot nedan.

Kommentarer

  1. Ja, jag märker att du fyllt lite mera än 37;-) Jag känner precis som du. Har inte tålamodet längre och kan inte lika lätt koppla bort "oljud" som när man var 20. Eller också var ungarna bättre uppfostrade då;-)
    Däremot gillar jag inte "solitude" heller - behöver lite bakrundssorl...

    Svar: Så uppmärksam du är, snäppet vassare än jag t o m;-)

    SvaraRadera
  2. Ett mycket trevligt val du valde :) det brukar vara det bästa i lugn å ro

    SvaraRadera
  3. Håller med.
    Och det ÄR annorlunda.
    I affären är många barn rent oregerliga numera .., och föräldrarna ger alltid med sig.
    Nåja, nästan alltid.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.