Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2012-12-28

Jag och min termos

Allt av Viareds natursköna jordbruksbygd är inte skövlad till förmån för olika företags industrilokaler och lager, men det är nog bara en tidsfråga.
Bara på någon månad har man återigen kalhuggit enormt stora områden på båda sidor om Riksväg 40 väster om Borås.Det var i början av sjuttiotalet man bestämde att Viareds jordbruksbygd skulle bli Borås nya stora industriområde, därefter inlöstes jordbruksfastigheterna och man brände upp många av gårdarna.
Hur som helst så går det att hitta små guldkorn av det som ännu återstår. Som här vid Västersjön där jag korkade upp min termos idag allt medan solen sakta steg upp över trädtopparna.

8 kommentarer:

 1. Nu har jag fäljt dig och din älskade termos ett tag - typ Sverige runt, eller åtminstone Västergötland runt. Älskar bilderna som du vet. Men jag börjar bli rejält nyfiken på vad du gör på dessa olika ställen "mitt i natten". Har funderat och funderat (är en väldigt nyfiken sak) och jag kan bara komma på tre yrken: lastbilschaufför, busschaffis eller kanske renhållningsarbetare.

  SvaraRadera
 2. Kanske jag bara är ute och fotograferar. :-)

  SvaraRadera
 3. Inmundigades kaffet möjligen i en porslinsmugg idag? ;-)

  SvaraRadera
 4. Svar: You gotta be kidding;-) No way! Du är ju normal - inte galen;-) DS

  SvaraRadera
 5. Hur normal man nu är när man tar bilder på sin termos och lägger in här :-D

  SvaraRadera
 6. Jan Svendsen29 december, 2012

  Var det samma pålägg på smörgåsen idag igen?

  SvaraRadera
 7. Samma? Nej du, det var arbetarlax och prickikorv!

  SvaraRadera