7 november 2012

Restaurang Grönnäs i Grönnäs

Utmed gamla E45 låg Motell Göta Älv numera Restaurang Grönnäs. Jag har haft med en bild av detta ställe förr. Men nu har den nya E45:an (motorväg) kluvit den gamla vägen tvärs av så det var läge att dokumentera igen. I 3 år har man arbetat på den nya motorvägen från Göteborg till Trollhättan och än är man inte klar.

Här ser man hur den gamla E45 gick, från där jag står och bort (söderut) till höger i bild. Om något år har vi nästan glömt det.

6 kommentarer:

 1. Finns det nåt tråkigare än att färdas på en ny motorväg?

  SvaraRadera
 2. Skall man fritidsåka så håller jag med dig, men ibland är det skönt att det rullar på lite mil efter/under jobbet.

  SvaraRadera
 3. Och det grön/gula flygplanet som fanns där förut är borta.

  SvaraRadera
 4. Ja det försvann för ett par år sedan.

  SvaraRadera
 5. Viktig dokumentasjon for framtiden, med bra foto som vanlig..Kan gamle E45 fortsatt kjøres uten for mye "inn og ut" på nye motorveien (fra Gøteborg)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Göteborg och upp till denna fotoplats (ungefär) är motorvägen byggd den gamla E45 sträckningen i huvudsak. Även ovanför Lilla Edet kommer vägen att gå på den gamla E45:an. Det är och har varit väldigt mycket vägarbeten och sträckningen för trafiken verkar ändras från vecka till vecka om man pratar med den som trafikerar dagligen. När allt är klart kommer man nog inte att kunna åka på den gamla körbanan många kilometer.

   Radera