Snöröjning på spåret

Inspirerad av Perras inlägg letade jag i bildmapparna fram dessa gamla bilder på denna snöröjningsvagn och visst kan man väl kalla detta Kultur i Natur.

Kommentarer

  1. Imponernade (även filmerna hos Perra). Står bara denna vagn ute i skogen?

    SvaraRadera
  2. Den står på en gammal bangård i närheten av ett järnvägsmuseum i Åmål, kanske det är tänkt att den någon gång skall renoveras men den har stått där i över 2 år nu som jag sett. Denna bild är från 2011 de andra är från 2010.

    SvaraRadera
  3. Hoppas någon räddar den till eftervärlden!!

    SvaraRadera
  4. Ja i Åmål finns det en hel del intressant. Där finns SJ:s gamla huvudverkstad, numera Euromaint, och Åmåls Järnvägsmuseum. Dessa museiföreningar samlar ofta på sig så mycket gammalt järnvägsrelaterat material som möjligt. Sedan är det en annan sak hur mycket av detta de orkar återställa. Hursomhelst så tycker jag att man ska ha respekt för dessa personer som brinner för sin sak. Gamla bilar, mc, järnväg, skördetröskor eller tändkulemotorer spelar ingen roll. Det är en kulturgärning!

    SvaraRadera
  5. Många gånger kan det vara mer spännande när de ser ut så här än renoverade och uppställda.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer