Jag och min termos

... intogs på en berghäll intill Göteborgsvägen som är den södra utfarten i Uddevalla där Riksväg 2 och under några år även E6 hade sin sträckning. Från denna klippa hade jag en vacker utsikt bort mot Uddevallabron där nu E6 går som motorväg.


Under åren har det blivit ett av mina mest fotograferade motiv, de gånger jag har vägarna till eller förbi Uddevalla. Men det är inte alltid så bra sikt som bilden ovan, för något år sedan gick/klättrade jag upp i kanten av vägbanan vid ena brofästet och kunde ta denna bild där bron försvinner in i dimman.

Kommentarer

  1. En, som jag tycker, snygg bro. Men det är tråkigt att man inte ser ut över vattnet när man kör på den ... eller ... kanske lika bra det? Vem hade hållit ögonen på vägen då?

    SvaraRadera
  2. Vilket vackert fikaställe, snyggt fotad
    Bilden med dimman likaså.

    Japp, man kan fota samma plats om och om igen

    SvaraRadera
  3. mycket snyggt allra helst bron i dimman mycket bra
    mvh micke

    SvaraRadera
  4. Takk for hyggelig kommentar på den andre bloggen min DRODDEL,- da ble jeg så glad! Det nederste bildet av broen i som forsvinner i tåken var bare utrolig lekkert!
    Kommer ennå ikke helt over serien din i Fototriss, merker jeg! Måtte kikke på det litt flere ganger!
    :)

    SvaraRadera
  5. Sämre utsikt vid intagningen av frukosten kan man ju ha! :)

    SvaraRadera
  6. […] plats är ett bra ställe att korka upp termosen på när man är i Uddevalla, ex: [här] och […]

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer