4 april 2012

Trädhotellet i Islanna

Sover gott gör man nog i Trädhushotellet i Islanna. För där borta på den lilla kullen ligger hotellet fritt och utan störande omgivning byggd uppe i en ek. Så kör du på väg 184 mellan Skara och Falköping skall du kunna se det från vägen.Trädhushotellet i Islanna är nummer 72 i boken "Sveriges 100 märkligaste sevärdheter". Du kan köpa boken här och få 100 fina uppslag på olika semesterturer

16 kommentarer:

 1. Läckert. Snygga foton.
  Lustigt hotell, kul att se. :-)

  SvaraRadera
 2. Det där är ju inte så långt bort, får nog tittas till vid tillfälle! :)
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan du kolla på tranorna också :-)

   Radera
 3. Snygga foto :-) Kom just på en ny(?) idé. Man skaffar en gammal sevärdhetsbok från tex 1950-talet och betar sedan av objekten i dagens verklighet och ser om eller vad som finns kvar... fotar och lägger ut på en bloggen.

  SvaraRadera
 4. Det måste väl vara världens minsta hotell - minst sagt en märklig sevärdhet!

  SvaraRadera
 5. Ja det där skulle jag kunna tänka mig att övernatta i. Finns något liknande i Norrbotten - i Harads. Om de nu är byggda det vet jag inte, men planerna var så i varje fall.

  Tar nog inte min "damhoj" dit ner från Tumba alls. Damhojen passar mig alldeles utmärkt eftersom jag har ledvärk och måste ha en lättstyrd hoj och inte en racer. Kan känna mig stolt då jag faktsikt tog mitt kort när jag var 56 och inte en sådan "tant" som har det gratis på körkortet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Damen (Bettan) är väl en populär modell.
   Jag gillade på den tiden mest att puttra runt på skogsvägar med min hoj (Honda 650 "äventyrshoj").

   Radera
 6. Ahaaa det var så du menade - ursäkta då! Det är så att jag många gånger fått höra att det är en "kärringhoj"! Därför försöker jag förklara varför jag valde denna hoj. Jag skulle gärna ha en som min sambo...Yamaha Dragstar 1100 kubik.
  Ha en skön påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att man missuppfattar varandra i korta kommentarer.

   Radera
 7. Kul idé att kolla in alla 100 sevärdheter. Som vanligt är det hög klass på ditt fotograferande och man blir aldrig besviken när man besöker din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall försöka beta av de som ligger inom rimliga avstånd från Borås. Vissa hade jag redan besök innan boken kom ut 2010.
   Tack för bildomdömet!

   Radera
 8. Det var et fint hotell :-)
  Takk for tips om bok.

  SvaraRadera
 9. Haha! Det där huset är lustigt. Vid bygglovet ansökte han tydligen inte alls om att det skulle stå på pålar utan att det skulle vara ett helt vanligt hus. Sneeky!

  SvaraRadera