Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2012-04-15

Monark ger dig vingar

För det var väl ganska populärt att utsmycka sitt varumärke med vingar. Det finns säkert en handfull fordonsmärken som har vingar i sin logotyp.

6 kommentarer:

 1. Vilkenpärla! Vem äger den tro?

  SvaraRadera
 2. Spontant tänker jag på Honda MC, Aston Martin, Austin och Bentley!

  SvaraRadera
 3. Härlig bild med fin skärpa och färger. Vad har du för kamera? Min är mogen för utbyte så köptips mottages gärna. Funderar på en systemkamera eller eventuellt en av de lite mindre nya "halvsystemkamerorna".
  SJ:s gamla fina "Det bevingade hjulet" syns tyvärr nu bara på museum och den nuvarande kallar vi för "Den bevingade falukorven"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder en Olympus spegelreflex systemkamera med två objektiv som täcker från vidvinkel (28mm) till tele (300mm) eller som Olympus fourthirdsystemet säger det 14-150. Dessutom en "kompakt" Nikon P7000 med 28-200 zoom, den följer med dagligen i fickan, men då får man ha en ganska stor ficka :-)
   Skulle jag köpa en kameramodell nu skulle det nog vara Sony NEX 5n eller 3c, ligger väldigt bra till i pris till den mycket fina bildkvaliten man får, tycker jag. Jag har sett vanliga bilder fotade både inomhus och utomhus och blev imponerad.

   Radera
  2. Tack! Ska kolla på Sonyn.

   Radera