Tammerfors Kondis i Enköping

Kommentarer

  1. Snygg skylt...men den behöver lite kärlek och omvårdnad ser det ut som! =)

    SvaraRadera
  2. Ibland får man ju sina fördomar bekräftade. I det här inlägget fick jag det.
    Enköping är världens fulaste och tråkigaste håla. Dina bilder bevisar det till 100%.

    PS. Missförstår mig inte nu: Ettan med menyn på den opassande blå pelaren var troligen precis vad som fångade ditt öga. Å tvåan med all rost, som jag går igång på, är underbar - men, ja, jag säger bara Enköping... DS

    SvaraRadera
  3. Jag reagerade som BP. Den blå skylten....
    Ett äkta kondis som serverar bakad potatis, njaaa, synd tycker jag. Åtminstone kunde man hittat en mer passande skylt för Tammerfors (ligger det i Enköping förresten??) ursprungliga skyltar är såååå läckra!

    SvaraRadera
  4. Jodå det ligger på Kyrkogatan 28 Enköping.
    Tråkig eller ej men då jag var där var det en helt okej stad, som vilken annan stad som helst. Har man sådana fina neonskyltar kvar så räcker det för mig. Det finns väl inte många kondis kvar som bara serverar kaffe, kakor och bakelser. Nu är det sallader, mackor, glass, pajer, sockerfritt, glutenfritt och allt annat som måste till för att man som konditori skall överleva.

    SvaraRadera
  5. Kolla in Drott konditori vid Centralstationen nästa gång Enköping besöks, också av den gamla sorten...

    SvaraRadera
  6. Tammerfors e ett av de äldre Cafeerna i Enköping. Dock har de haft det lite trassligt de senaste åren men de nya ägarna kan nog få fart på stället. Synd bara att Stadshotellet som låg mittemot nu är rivet.

    För nästa besök i Enköping besök gärna min sida där hittar du 16 Cafeer till att välja mellan.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.