Gulf i Falkenberg

Inte mycket skvallrar om att det låg en Gulf bensinstation här förr. Mackdelen är riven sedan många år men Gulfverkstadens tre blå ränder finns kvar. Macken låg i Falkenbergs centrum utmed den gamla Rikstvåan. 1962 var förbidragningen av vägen utanför centrum klar och lagom till namnbytet när R2 blev E6.

Kommentarer

  1. Jag vet att jag redan då hade en tanke…som i vanlig ordning bara blev en tank på att höra med rivgänget om man kunde komma över npgon av de blåa dekorlinjer man ser på bilden vilket kunde vara kul att ha sparat. Kan för övrigt meddela att den intilliggande fastigheten tillhörande Västra bageriet numer är riven sedan en tid.I lokalen såldes bara bröd från Västra bageriet och själva lokalen idag för bageriet ligger Ute på Västra gärdet på promenadavstånd från min bostad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med vänlig hälsning, Kent S.

      Radera
    2. Visst hade det varit kul att ha en av dessa blå glaserade bitar. Misstänker att det inte finns så många byggnader kvar med dessa tre ränder.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer