Järnvägsstationen i Hallinden







Kommentarer

  1. Kul bilder, märklig plats. Hur hittar man dit?

    SvaraRadera
  2. Från Munkedal mot Lysekil och i vägskälet mot Smögen/Kungshamn ligger det. En ganska anonym och tråkig plats utom just i en liten skogsdunge där detta finns.

    SvaraRadera
  3. Jag har liknande bilder som jag tog i Mölltorp söder om Karlsborg för snart 2 veckor sedan. Det är synd att en väl fungerande järnväg ska läggas ned.

    SvaraRadera
  4. Jag var inne i Mölltorp för några veckor sedan men det missade jag.

    SvaraRadera
  5. En sorgligt dålig misskötsel sen över 35 år tillbaka!
    När jag tog bilder där i september 1982 var det ogräs men öppen bangård och en massa räler liggandes där prydligt på hög. Rälerna som är på 43 kg/m lades då in på banan och ersatte dom klenare på 34 kg/m. Tyngre godståg och alla loktyper klarade sen att rulla på spåret ända tills pappersmassan slutade fraktas 2010, bortsett från rälstransporterna 2015! Alltid nåt positivt och jobbet gjordes då endast för 10 miljoner som ett beredskapsjobb från Arbetsmarknadsstyrelsen AMS! Nu är det väl dags för ett nytt sånt men säkert är det EU´s konkurrensregler eller nåt annat dumt som sätter stopp för sånt! Vem hör talas om såna jobb numera!?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.