Motell Brännebrona.

Motell eller Värdshuset. Det finns i alla fall många bilder på denna säregna byggnad precis intill E20. Det har öppnat och stängts ganska många gånger genom de senaste åren. Den lite udda utsmyckningen gjordes av en ägare på 60-talet av iutsågade cementrör, för att efterlikna motellen i USA.


Kommentarer

  1. Brännebrona ja...där stannade dom visst till...(dom jag bor hos alltså) på väg hemåt från en Skånetur för ett antal år sen. Synd att det är stängt.

    Gittan

    SvaraRadera
  2. Sedan jag skrev inlägget är det nu öppnat igen!
    Det är svårt att missa Motellet :-)

    SvaraRadera
  3. En skräckfilm spelades in på motellet, för ett par år sedan. Huruvida den visades på biograferna eller ej, låter jag vara osagt...

    SvaraRadera
  4. Där brukade vi stanna och fika när vi varit i Göteborg och rullat hatt.

    SvaraRadera
  5. Stannade ofta till där på väg till farmor i Värmland på 80-talet. På den tiden var det ett populärt ställe även för långtradare och då fanns det även en BP-mack i huset som åtminstone tills nyligen fanns på den stora planen mittemot restaurangen. Mackens lokaler blev sedan butik för belysning och tyger, om jag minns rätt. På 90-talet någon gång byggdes Rasta i Götene och Brännebrona hamnade på undantag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.