20 juni 2021

-o.o-

 Att i dessa heta sommardagar ha en källare med gillestuga är guld värd. Här har vi haft vår TV under flertalet av de år vi ägt huset, under sommartid är det en stor skillnad i temperatur från entréplanet ner genom den öppna trappan till gillestugan. 

Att sitta där under fotbolls-EM är underbart, när solen strålar där ute skärmar vi av genom gardiner för källarfönstren och vill vi så ställer vi om värmepumpen i källaren till AC och kyler ned oss rejält under heta Sverigematcher ;-)

Hjälper inte det då går jag upp till kylskåpet i den olidliga värmen på entréplan för att hämta en kall Heineken 0,0 ... för man måste ju gynna öltillverkaren som gör sådan enorm reklam under detta EM :-)
6 kommentarer:

 1. Haha! Maken har flyttat ner till källaren också. Med säng och Baden baden. Och öl. TV finns i det stora rummet på ovanvåningen. Dit blir det "utflykter" för att se på fotboll. Och retreat till källaren i pausen.
  Ska väl återgå till normalt sommarväder redan i morgon. Få sevom han blir kvar i källaren då också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sedan är det så där lite gott ombonat också, man är liksom avskärmad från grannar och störande ljud :-)

   Radera
 2. Vi hade också gillestuga i källaren och där sov vi också när hettan blev olidlig. T.o.m. våra hundar och katter var mest där nere. Är faktiskt lite avis på er :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ha många åsikter om hus med källare, men detta är en stor fördel. Jag förstår husdjuren.

   Radera
 3. Klart man måste gynna en av EMs huvudsponsorer. Men jag hoppas att 0,0 inte betyder alkoholfritt. Då får det vara enligt mig. Då kan jag lika gärna dricka isvatten;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo givetvis är det alkoholfritt. Hoppas du smakat de senaste årens alkoholfria, det har hänt saker!

   Radera