18 juni 2021

Alla dessa frågor

 Elisa kör 5 frågor en fredag. https://www.elisamatilda.se/fem-en-fredag-v-24-incheckning/


1. Hur har ditt humör bidragit till veckan? På ett bra sätt. Bytt bil och det var en bra känsla.

2. Vad har du gjort för att främja din hälsa? Jobbat i trädgården bl.a. med att ta bort en häck ner till rötterna. Svettats i värmen och jobbat med musklerna.

3. Vilka tankar har fyllt ditt huvud? Samma som ovan, med bilbyte och trädgårdsarbete och ev. kommande toalettrenovering.

4. Hur har du sovit om nätterna? Har kroppen jobbat hårt känner jag att det är lite svårt att behålla sömnen under hela natten.

5. Vad har fått dagarna att gå? Se tidigare punkter. Plus att jag följt EM-fotbollen i TV.

10 kommentarer:

 1. Bilbyte är inte lätt men det är riktigt roligt när man väl kommit till skott! Vad blev det? Gärna foto.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det, vi får väl se om den kommer med på bild :-)

   Radera
 2. jag är alltid så förtjust i mina gamla bilar, vill inte skiljas...

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du valt att vara med hos Elisa! Och svaren är ju klockrena:-) Klart du är nöjd med din vecka, speciellt den nya bilen. Trodde att man sover extra gott när man jobbat fysiskt, men uppenbarligen inte;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var med några ggr på min nu nedlagda wordpressblogg. Det blir lite konstigt i kroppen efter hårt jobb, man somnar som en stock men är upp i varv på något sätt vilket gör att man vaknar mitt i natten.

   Radera
 4. Det kan ju vara så att du blev övertrött av det fysiska arbetet, då kan det vara knepigt med sömnen. Grattis till nya bilen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trött men kroppen uppe i varv på något sätt, ja du vet.

   Radera
 5. jag har en mindre bra känsla av att vi snart måste byta bil. tycker mycket om den gamla trotjänaren. ta bort häck är mer än lite arbete. problemet är väl inte att få dagarna att gå utan snarast att de går för fort

  SvaraRadera