Rångedala bäckravin - ett återbesök

Ungefär så här gick vi.
Del 2 i utforskandet av bäckravinen i Rångedala (Här: Del 1).
Förra gången upptäckte jag att bäckfåran började slutta starkt utför i slutet av vandringsleden. Då hade vi fotat och utforskat så pass mycket att vi enades om att lämna den sista delen till en annan gång när hösten kanske kommit lite längre, och förmiddags var det dags.
Men så mycket mer höst hade det kanske inte blivit, men istället är det ett frossande i forsande vatten med långa exponeringtider och små bländaröppningar för att få skärpedjup på alla mustiga murriga mossor. Det var nog här som ravinen var som bäst. Återigen var min fotokompis tillika fru med på stigen nedför bäcken. Hennes blogg hittar du här: Walkabout Sweden

Denna gången vandrade vi lätt med min Nikon CoolPix A och frugans Nikon CoolPix P7800.











Kommentarer

  1. Återigen helt fantastiska bilder från en väldigt naturskön vandringsled. Effektfulla bilder på det forsande vattnet och vilken imponerande grönska!! Där skulle jag inte ha något emot att själv vandra runt med min kamera. Här på Malta finns inte alls samma sorts natur och nästan ingen skog. Men, det finns ju så mycket annat...:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anita. Jag har sett att du inte lider brist på vackra motiv i din del av världen.

      Radera
  2. vackert strömmande vatten i naturen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, kul att åter testa lite naturbilder.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.