Medans ölen skummar av

Då var det åter dags för att korka upp fredagsölen. Man måste ju unna sig efter morgonens träning, eller kanske inte. 😉
Denna fredag blir det en (1) ”15” Double IPA från Innis & Gunn Brewing Co. Detta är ett begränsat parti på grund av att de firar 15 år.

Utlåtande: Inte riktigt i min smak. Lite för mycket alkohol 7,4% som kändes i smaken.
Favoriten av IPA är 100w från @nyacarnegiebryggeriet.

Kommentarer

  1. Skövde-Putte06 oktober, 2018

    Definitivt för hög alkoholhalt! När man börjar förnimma alkohol i smaken, vet man att halten är för hög. Sedan kan vi ju konstatera att känsligheten varierar, från individ till annan. Själv börjar jag känna alkoholsmak, då densamma passerat cirkus 3,5-4%. Således anser jag i princip samtliga på systembolaget torgförda produkter, vara alltför alkoholstarka. Ett fåtal undantag, såsom Carlsberg Hof mfl.
    Män dä ä ja dä. Trevlier helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid trevligt med reflektioner och tankar. Tack och ha en fortsatt fin helg!

      Radera
  2. Nya Carnegie bryggeriet ligger ju i Hammarby Sjöstad. Har varit där ett antal gånger, men inte i år. De hade/har en öl som heter Soleil - världens godaste sommaröl. 7,4 procent är för mycket för mig med. Nu beror det ju på när man dricker öl. Under sommaren räcker det gott och väl med 4,7 procent. Under hösten kan jag gå upp till 5,2. Å under vintern dricker jag bara vin;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.