Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2014-05-09

Medans ölen skummar av

Som ni märkt på dessa inlägg är jag verkligen ingen kännare av öl det blir sorgligt ofta fulöl. När jag idag står där vid ölhyllan och läser om att denna ölburk innehåller en gastub (som skramlar i burken) som vid öppnande av burken släpper ut en gas som skummar upp ölet, då hugger jag givetvis. Efteråt läser jag på nätet en recension där "vatten & papper" är genomgående ord om smak på denna öl. Kan bara instämma.Annars då... ja ni som inte följer mig på Instagram vet naturligtvis inte var förra fredagens öl skummade av, vilket ni säkert tyckte var vääääldigt tråkigt ;-)
Hanna en tjej som jag gärna kollar in bilder hos (vi har ruskigt lika bildtänk) har bytt blogg, som en liten nystart.
Perra (nybliven pensionär) lade ned sin blogg i veckan vilket var tråkigt, nu misstänker jag att han återkommer i någon form på nätet framöver.
Visserligen kan jag inte se fram mot pensionen ännu på några år men semestern närmar sig, därav fonden till ölinlägget. Morgondagen ger nog en tur till SHRA och deras vårmönstring.
Till sist en låt från 1972 med artisten Manu Dibango och hiten Soul Makossa. En låt som trollband mig då 1972 på min nyinköpta Ferguson stereo, och den håller än. Trevlig helg på er!

5 kommentarer:

 1. Man skall hålla sig till det gamla beprövade och undvika nymodigheter! Trevligt inlägg för övrigt!

  SvaraRadera
 2. Janne Svendsen09 maj, 2014

  Trevlig Helg till dig också.
  Jag har nya arbetskläder till dig på måndag efter kl 09,00 om du vill hämta dom på kontoret.

  SvaraRadera
 3. Snygg burk var det i alla fall och sköna takter i musiken. Är förresten nöjd med min nya blogg (än så länge) känns som om jag hittat rätt layout - stilren med fokus på bilderna :-)

  SvaraRadera