Medans ölet skummar av

... sitter jag och funderar över ett av frugans road trip-förslag om att ta en tur upp mot Sundsvall igen. Förra gången (2006) blev det en resa via Mora upp mot Sundsvall och tanke om en övernattning där, men stan hade en typ av konvent så alla hotellrum var uthyrda så det blev en snabb körning upp till Härnösand för ett rum för natten. Dagen efter skulle vi ta lite av Höga Kusten via den nya bron, men så långt vi åkte i området var det lite av en besvikelse, så vi vände söderut igen. Dessutom har alla bilder från den semesterturen försvunnit, och jag har fått kläm på nya fina vägar.



Så kanske det blir en tur norrut i sommar om bilen och vi är i trim. Med detta önskar jag er alla en fin helg!

Kommentarer

  1. En underbar låt! Till en stor artist i mitt hjärta! Jag har 10 mil till bron och säkert 1000 bilder på den. Första gången jag drack det ölet var på just Högakustenbrons resturang. En servitris tog just fram det... Kommer du förbi till sommaren kan vi besöka den där macken du vet, och den plats ni stod på campingen vid Indalsälven :) Du får inte missa Alnön ;)

    SvaraRadera
  2. Låter som en bra plan!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.